Інтеграція з AvtoPro

Гарна новина для усіх активних користувачів майданчику по продажу автозапчастин — AvtoPro. З недавнього часу в програмі "Продаж автозапчастин 3.0" з'явилася можливість повністю вести облік замовлень з AvtoPro. Тепер не обов'язково заходити на сайт AvtoPro, оскільки ключові функції для роботи зі замовленнями з цього майданчику можна виконувати прямо з програми.



Можливі функції, котрі можуть бути підключені:
- У Вашій програмі автоматично будуть з'являтися нові замовлення, котрі будуть надходити на AvtoPro. Разом з ними буде приходити інформація про покупця (його ПІБ, телефон), адреса доставки, перелік товарів з цінами, кількістю та складом (з якого замовили). Для цього буде підключений віртуальний працівник бот, який буде створювати ці замовлення у Вашій програмі. Його ціна аналогічна вартості оренди ліцензії за одного користувача 350грн/міс.
- Прямо з Вашої програми в один клік можна Відмінити чи Підтвердити будь-яке замовлення на AvtoPro з можливістю виставити суму та дату передоплати   вартість функціоналу 50грн/міс.
- Функціонал у документі "Замовлення від покупця", через який можна буде відправити зареєстровану ТТН, переглянути усі коментарі та написати свій. Вартість цього рішення — 100грн/міс.

Меню сайта