Синхронізація з ПРРО

Наближається період, з якого багато кому необхідно потурбуватися про забезпечення можливості видачі фіскальних чеків (далі — ФЧ).
Чи необхідно конкретному ФОПу чи ТОВ ставити РРО - можна з'ясувати у вашого бухгалтера чи податкового інспектора.



Для друку ФЧ існує кілька варіантів:
1) придбати касовий апарат  кнопковий прилад для друку чеків. Потрібно запрограмовувати товари перед продажею. Підходить для невеликої кількості товарів. Ціни від 5тис. грн + обслуговування;
2) придбати традиціний фіскальний принтер прилад, який підключається до облікової програми та друкує фіскальні чеки. Підходить для будь якої кількості чеків. Ціни від 5-10тис і вище + вартість інтеграції + обслуговування. Прилади у 1 та 2 варіантах, залежно від виробників та моделей, мають обмежений термін роботи та максимальну кількість роздрукованих чеків;
3 )скачати безкоштовний програмний РРО з  сайту податкової  програмне забезпечення ставиться на ПК чи смартфон. Подібно до касового апарату — потрібно програмувати усі товари наперід, продажі відбуваються вручну. Підійде для невеликої кількості товарів. Безкоштовно.
4) програмний фіскальний реєстратор (ПРРО)  програмне забезпечення, яке інтегрується у вигляді сервісу в облікову програму. 

Переваги ПРРО
- немає фізичних деталей, тому не ламається і не зношується;
- моментальна реєстрація чеків в податковій (в традиційних передаються пачками і періодично);
- можна не друкувати фіскальний чек, а клієнту відправляти його на пошту/смс після реєстрації він одразу доступний у відкритому доступі на сайті податкової;
- може бути необмежена кількість кас (без закупки додаткового обладнання).

Функції, які ми пропонуємо в ПРРО:
- відкриття/закриття зміни;
- реєстрація чеків продажів/повернення різних форм оплати (готівка, картка);
-електронний фіскальний чек можна буде відправляти по СМС (має бути підключений сервіс турбосмс), пошті (поштовий профіль компанії) чи видруковувати на будь який принтер (в т.ч принтер чеків);
-формувати, друкувати чи зберігати  Z-звіт, X-звіт та фіскальні звіти за період;
-зняття/внесення коштів в каси.

Друкувати чеки можна вибірково з документа Реалізація товарів та послуг лише на ті товари, котрі необхідні для звітності.

Вартість може бути у двох варіантах:
* Фіксована ціна 8000 грн за інтеграцію + 149грн/міс * кількість кас (оплачується окремо на порталі CheckBox). Одна каса прив'язується до фактичного місця розташування магазину (вказується при реєстрації ПРРО в податкові)
*  Або місячна абонент-плата за користування 650 грн/міс + 149грн/міс * кількість кас (оплачується окремо на порталі CheckBox).
Абонент-плата пов'язана з необхідністю підпису фіскальних чеків через сторонній платний сервіс.


Меню сайта