Інформаційно-технічний супровід до програми "Продаж Автозапчастин 3.0"

Раді повідомити усім нашим клієнтам, що з 1 вересня 2021 року ми розпочнемо надавати послуги по комплексному інформаційно-технічному супроводі (далі — ІТС) нашої програми "Продаж Автозапчастин 3.0".


Послуги, які входять у склад ІТС:
1) Оновлення програми до актуальної версії — програма “Продаж автозапчастин 3.0” періодично оновлюється. Усі зміни в функціоналі оригінальної версії, доповнення, модифікації та вдосконалення функціоналу можуть оновитися в придбану клієнтом версію. Зверніть увагу, що безкоштовно оновлюється лише ті модулі, які жодного разу не модифікувалися та входять у версію програми клієнта. В інакшому випадку, вартість оновлення визначається індивідуально, шляхом аналізу поточної (модифікованої) конфігурації клієнта (усі зміни надаються безкоштовно, оплачується лише робота програміста за перенесення функціоналу).
2) Аудит програми 1 раз на місяць перевірка партій, залишків, резервів, аналіз створених документів та виявлення в них помилок (без їх виправлення). Після завершення аудиту клієнт отримує звіт з усіма помилками, котрі необхідно усунути та врахувати надані рекомендації для подальшої коректної роботи в програмі.
3) Консультації  по роботі в програмі клієнт отримує необмежену кількість годин консультацій щодо роботи в програмі. Зверніть увагу, що сюди не входить допомога з налаштуванням принтерів, сканерів, проблеми з персональним комп'ютером, сервером чи інтернет з'єднанням.
4) Бухгалтерські та аудиторські консультації — клієнт має змогу щомісяця отримати дві безкоштовні консультації щодо бухгалтерського обліку.
5) Персональна телефонна лінія — замовнику надається SIP номер, з якого можна безкоштовно зателефонувати у технічну підтримку. Для його використання - необхідно встановити програмне забезпечення на смартфон чи ПК. Номер надається безкоштовно на вимогу клієнта.
6) Підключення нової бази кросів — клієнт отримує розширену базу кросів, яка містить 250 мільйонів товарів. До прикладу, стандартна база кросів містить лише 170 мільйонів.

Купити ІТС до програми можна за наступними цінами:
* 3 місяці (мінімальний період замовлення ІТС— 3000 грн;
* 6 місяців  — 5400 грн;
* 12 місяців  — 9900 грн.
Також, можна придбати ІТС, у який буде додатково входити інтеграція з ПРРО та розширений функціонал по завантаженню замовлень з AvtoPro. Зверніть увагу, що купуючи окремо, даний функціонал вартує 600 грн та 500 грн у місяць відповідно, а разом з ІТС всього 700 грн у місяць.
Вартість ІТС + ПРРО + AvtoPro становить:
* 3 місяці (мінімальний період замовлення ІТС— 5100 грн;
* 6 місяців  — 9600 грн;
* 12 місяців  — 18300 грн.

Меню сайта